Datum  2018   Beskrivning                 
   

Top

   

--> Till första tur <--

     
     
2018-03-24   Oavsett att väderprognosen säger kall Påskhelg i nästa vecka så tänker jag plocka fram Eagle från vintertäcket och göra klart så det e bare o åk när det blir dags, lite pyssel blir det och det blir extra skoj.
 
2018-03-21   Det sägs att vi går mot vår, ja det sägs så men sanningen är lite annorlunda. Minusgraderna består, inte många men dock. Någon dag med sol och 3-4 plus har vi haft och sen nästa dag ligger det där igen det vita lappmöglet. Jag är nu så trött på detta och önskar vår, sol och värme snabbt. Men efter att ha läst långtidsprognosen så skall det bli en ovanligt kall o trist början av April och ingen riktigt vändning förrän i mitten av månaden, nä men fyy fan. Nu till helgen skall vi ställa om klockan till sommartid, ja just de sommartid, bättre hade väl varit först vårtid för helskotta. Hoj abstinensen är nu stooor.
 
2018-03-12   Nu har vi snart äntligen blivit av med allt det lappmögel som kom i senare delen av Februari tillsammans med den hemska rysskylan, tvi vad räliiit det varit. Vi har varit o kollat på JE68-as invigning i Lödde och det var fint som snus. Så nu går vi bara och väntar o väntar på lite vårsol och lite vårvärme, måtte det komma snart för hojabstinensen är påtaglig nu.
 
2018-02-05   Tidigt i fjol sa jag att någon tur med hoj till alperna skulle det inte bli, men det blev det och då trodde jag att det blev sista gången för min del men hojbyte och nytändning fick mig på andra tankar och när sedan några av mina vänner pushade på så vad fanken klart jag skall. Så nu är vi åter 4 tokar som syr ihop en tur sydvart och planering och bokningar börjar trilla på plats. Mitten av juli tåg från Hamburg/Altona som vanligt men till Lörrach och sen genom Schweiz över knudan o in i Italien och bort till Dolomiterna där vi stannar några dagar för att sen göra splitt, där två av oss åker över till Österrike och sen lirkar oss nordvart genom Schnitzelland mot Svedala, en runda på så där 10-12 dagar, skall bli spännande o intressant.
 
2018-01-25   Tidigt ( för vissa ) en mörk men förhållandevis varm januari torsdag drog vi iväg mot Göteborg och MC Mässan. Första stopp för frukostkaffe blev i Björkäng utanför Varberg och det satt gött. Lagom framme innan lunch inne på mässan och så började vi granska och betitta allsköns hojar, tillbehör och bråte. På tillbehörssidan var det som vanligt kläder kläder och hjälmar som stod i fokus, därefter var det packsystem i olika sorter o modeller, otroligt så mycket det finns. En och annan sån där "jag vill köpa" sak fanns men som vanligt så finns det inget för leverans på mässan och tur är kanske det för då hinner begäret försvinna innan man hunnit ut. Jo då en och annan hoj som kunde framkalla suckar fanns men vi alla konstaterade senare att nä inget som var att ropa glatt över, inga riktiga nyheter mer än pansarskeppet Goldwing, tur var nog att GW inte var med för då hade vi nog inte kommit längre än till Honda´s monter. Summa av mässan, ja det är kanon att gå där första dagen, verkade vara mer välstrukturerat än vanligt och mer ordning, vissa montrar var gigantiska vissa var dåliga o bleka, och bäst verkade KTM, Yamaha, och BMW´s montrar, sämst ja ja fanns lite olika förslag på det så det låter vi vara osagt. 5 timmar satte sina spår i våra ben så det var skönt att sätta sig i bilen igen och rulla söderöver, dock mitt i rusningstrafiken vilket inte var en höjdare. Mat fick vi inta igen på vägen hem och det smakade gött. Vi som var där idag: Patrik, Staffan, Geoffrey, Ingvar, Thomas, Robban.


 

     
   

botten e nådd

---> Till Top <----